Schimbă dimensiunea fontului
Acum este Lun Sep 06, 2010 12:00 am

Scrie un subiect nouScrie un răspuns Pagina 1 din 1   [ 1 mesaj ]
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Campania Propaganda
MesajScris: Mar Iun 29, 2010 4:06 pm 
DJ Radio Orion

Locaţie: Vatra Dornei
Imagine

Propaganda este o campanie de atitudine individuala (dar nu individualista) lansata de MySTAR Production. Am demonstrate ca inca nu suntem capabili sa luptam impreuna pentru un scop, oricare ar fi el. Asta pentru ca fiecare in parte avem probleme de atitudine. Inainte de a pune mana de la mana, hai sa ne asiguram ca mainile sunt puternice. Daca fiecare in parte suntem puternici si avem atitudinea corespunzatoare, impreuna suntem cu adevarat o forta. Acolo vrem sa ajungem.

Credem in Propaganda, dar mai ales credem in mesajul pe care il transmitem. Hai sa luptam fiecare pentru ce ne dorim, nu pentru ce suna bine. Propaganda lupta prin muzica, prin atitudine, prin ce facem in fiecare zi, dar mai ales, Propaganda lupta prin oameni. Propaganda e despre si pentru toti cei cu idei, cei cu initiativa, cei liberi. Propaganda nu e despre vorbe, e despre fapte. Nu e de ajuns sa vrei, nu e deajuns sa poti, trebuie sa faci. Cantam, povestim si luptam pentru muzica, pentru libertate, pentru visele noastre, pentru dreptul de a spune NU, pentru dreptul de a spune DA, pentru viata, pentru sex, pentru noi toti si pentru fiecare in parte.

Am inceput Etapa I a campaniei. Te asteptam si pe tine sa te implici. Amanunte pe http://www.michaelstar.ro

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nouScrie un răspuns Pagina 1 din 1   [ 1 mesaj ]